Новини

Първото бебе за 2023 година във Видин

Първото бебе за 2023-та година във Видин е момиченце. Името на новороденото е Анджелика. То е проплакало на пети януари, малко след 8 часа в отделението по акушерство и гинекология на многопрофилната болница „Света Петка”.

Бебето е с тегло 3 килограма 150 грама и ръст 52 сантиметра и е втората рожба на 25-годишната Борислава Миткова от Видин. И тази година община Видин спази традицията и изпрати подаръци за щастливата майка Борислава Миткова – красив букет и парична помощ в размер на 500 лева. С оглед на усложнената епидемична обстановка и значителното разпространение на вирусни заболявания в момента, не бе възможно кметът на Видин Цветан Ценков да поздрави лично родилката

Поздравителен адрес от негово име, заедно с подаръците, връчиха доктор Албена Иванова и акушерката Иванета Миланова, под чиито грижи се роди първото бебе за 2023 година. „Пожелавам малката Анджелика да расте здрава и да има безгрижно детство! Уверен съм, че с много любов и грижа ще отгледате своята дъщеричка, за да израсне тя като добър човек и достоен гражданин на старопрестолния Видин” – е записано в поздравителния адрес до 25-годишната Борислава.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.