Новини

„Бдин” започна подготовка за следващия полусезон

Футболен клуб „Бдин 1923” започна  подготовка за пролетния полусезон на Северозападна трета лига. Непосредствено преди старта на първенството, отборът е лидер в класирането с актив от 39 точки.

На девети януари футболистите от „Бдин 1923” излязоха на стадион „Георги Бенковски” за своята първа тренировка. Тя премина под ръководството на старши треньора Николай Цветков. Подготовката на клуба за пролетния полусезон ще протече изцяло в местни условия. На този етап четирима футболисти са напуснали отбора през зимната пауза. В същото време са привлечени две нови попълнения.

До началото на първенството „Бдин“ ще се опита да привлече още нови попълнения, като със сигурност ще се търси централен нападател, който да замести голмайстора Де Соуса – подчерта старши треньора на клуба. В хода на подготовката ще бъдат изиграни шест контролни срещи.

Два са конкурентните на „Бдин“ отбори, които ще влязат в битка за първото място. Това са отборите на Локомотив Мездра и Локомотив Горна Оряховица. Пролетния полусезон на Северозападна трета лига стартира на 25 февруари. Тогава тимът на „Бдин“ гостува на Янтра от Полски Тръмбеш.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.