Новини

Пиянска свада, кражба и катастрофа във Видинско

За кражба на техника и машини, за противозаконно отнемане на автомобил и за хулигански прояви се съобщава в бюлетина на Областната дирекция на МВР във Видин.

На 14-ти януари късно вечерта е постъпил сигнал за възникнал скандал в пивница, в село Арчар. При пристигането на полицейските служители неизвестни лица са започнали умишлено да пречат на органите на властта. Те са отправяли обиди и викове спрямо униформените, както и са нанасяли удари по патрулния автомобил. По случая в Районното полицейско управление във Видин също е образувано досъдебно производство.

Кражба на техника е установена в село Извор, община Димово. В периода между 3-ти и 14-ти януари, с влизане с взлом през прозореца и входната врата, от имот е била извършена кражба на 5 трифазни електромотори, двигател за мотоциклет, 20 метра трифазен електрически проводник, разклонител, газов котлон с 5-литрова бутилка, маслен крик и инструменти. По случая в Районното полицейско управление в Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 15-ти януари във Видинската полиция е образувано досъдебно производство по повод противозаконно отнемане на лек автомобил, който е бил паркиран на улица в село Арчар. Малко след полунощ автомобилът е намерен изоставен, с нанесени повреди по дясната страна след претърпяно произшествие с друга паркирана кола на улица в същото село.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.