Новини

„Бдин” се наложи с категоричното 4:0 над ФК „Дунав” Лом в контрола 

Това бе последната контролна среща на отбора преди старта на пролетния полусезон на Северозападна трета лига. Преди началото на двубоя на стадион „Георги Бенковски” се състоя и официалното представяне на състава на видинчани.

В началото на срещата между „Бдин” Видин и четвъртодивизионния „Дунав” Лом бе почетена с едноминутно мълчание 150-та годишнина от гибелта на Васил Левски и загубата на легендарния голмайстор Петър Жеков.
Като цяло двубоят бе изключително динамичен и предложи много интересни моменти на зрителите, дошли в съботния ден  на стадион Георги Бенковски. Първото попадение за „Бдин“ падна още в 13-та минута. То бе дело на едно от новите попълнения в тима Тома Ушагелов. Броени минути след това отново Ушагелов бе изведен на чиста позиция след пас на Кристиян Йошов и покачи на 2 на 0. През втората част на двубоя и двата тима направиха редица смени, като темпото на игра видимо спадна. Въпреки това в 57-та минута Александър Соколов направи резултата класически. Крайното 4 на 0 пък оформи Цветомир Тодоров. Футболистите на „Дунав” също имаха своите възможности, но до почетно попадение така и не успяха да стигнат.  

Всички се съсредоточават само върху резултатите на отбора. Време е обаче да се обърне внимание на базата на клуба – категоричен бе старши треньорът Николай Цветков.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.