Новини

Росица Кирова отново водач на листата на ГЕРБ–СДС

Отборът на Видин от Коалиция „ГЕРБ – СДС” регистрира листата си с кандидати за народни представители. „Целта, която си поставяме на предстоящите избори е да спечелим поне два мандата” – категорична бе Росица Кирова.

Коалицията „ГЕРБ-СДС“ регистрира листата си с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия за предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на втори април.  Документите бяха внесени от областния координатор на Политическа партия „ГЕРБ“ Александър Матеев. Двама юристи, двама икономисти, мениджъри, лекар и художник-дизайнер оформят „Отбора на Видин” на Коалиция ГЕРБ – СДС. Безспорен водач, доказал уменията си на лидер, отново е Росица Кирова, която на последните четири парламентарни вота съумя като гражданска кандидатура да обедини хиляди хора от Северозападна България.

Държавата ни се нуждае от редовно правителство, което да въведе ред, спокойствие и сигурност в живота на българските граждани – заяви Кирова. Във видинската листа на Коалиция ГЕРБ-СДС за предстоящите парламентарни избори се нареждат и имената на Полина Кирилова, Тихомир Станчев, Стефан Ванчев, Александра Рачева, доктор Ангел Гошов и Мария Тодорова.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.