СПОРТ

Видинчани с 5 точки преднина на върха на временното класиране

Отборът на „Бдин“ победи като гост с 4:3 тима на Севлиево в мач от 25-я кръг на Северозападната Трета лига. В същото време „Локомотив“ Мездра загуби с 2:3 гостуването си на Футболен клуб „Дреновец“.


„Бдин“ спечели ценна победа в борбата за титлата на Северозападната Трета лига като се наложи с 3:4 като гост на Севлиево. Александър Соколов откри от дузпа за видинчани, но Радостиан Димитров от домакините изравни. След почивката играта придобиваше различен обрат, като с голове се отчетоха Николай Георгиев, Винисиус Белоти, Добрин Петров и Тома Ушагелов. Десет минути преди края на резултатния мач обаче бразилецът Белоти осигури важните 3 точки за видинския тим и оформи крайното 3:4. В следващия кръг „Бдин“ е домакин на третия във временното класиране „Вихър“ Славяново. Мачът е на 6-ти май, събота, от 18 часа, на стадион „Георги Бенковски“.

В същия кръг още в 3-тата минута на мача гостите от „Локомотив” Мездра поведоха на отбора от Дреновец. След това обаче домакините взеха инициативата и отбелязаха три безответни гола чрез Александър Веселинов, Ангел Петров и Ангел Каишев. В края на мача железничарите успяха да вкарат почетен гол и оформиха крайния резултат 3:2.

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.