Новини

Отчетно-изборно събрание на Пенсионерски клуб „Мадона” в Белоградчик

Отчетно-изборно събрание проведе Пенсионерският клуб „Мадона” в Белоградчик. Новият управителен съвет се състои от 9 човека, а Контролната комисия има 3-ма членове.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на членовете на клуба, които вече не са сред тях. След приемането на дневния ред и ръководни органи на събранието, бе представен доклад за дейността на организацията за дейността периода 2017-та / 2022-ра година. Представен бе и доклад за извършената ревизия на Контролната комисия за периода от началото на 2019-та година досега. Събранието одобри и проекта за бъдещата дейност на клуба за периода до 2026-та година.

На заседанието бе избран нов Управителен съвет от 9 човека и Контролната комисия от трима членове. Досегашният председател Симеон Илиев бе избран за почетен председател на клуба. Срещата продължи със свободна дискусия и изказвания на членове и гости. Повечето споделиха, че чувстват Пенсионерския клуб „Мадона“ в Белоградчик като свой втори дом и призоваха за по-голяма активност от новото ръководство.