Новини

Приключи 117-то издание на панаира в Белоградчик

В продължение на три дни от 29 юни до 1 юли в Белоградчик се проведе традиционния панаир. Той бе посетен от стотици жители и гости на скалния град. Потокът от хора към местността „Панаирище“ не спираше.

Тази година от общинската администрация отчитат повишен интерес от страна както на посетители, така и на търговци. В импровизираните заведения на открито хората можеха да опитат ароматна скара, вкусна риба и други панаирни изкушения. Имаше редица атракциони за деца и възрастни. По време на трите панаирни вечери община Белоградчик, която е организатор на проявата, подсигури за посетителите разнообразна културна програма – с участието на редица художествени състави, забавно шоу за деца, а за любителите на музиката и доброто настроение се погрижи оркестърът на Емир Костурица.

Поради влошените метеорологични условия през третата панаирна вечер, концертът на известната българска певица Рени бе отложен. Той ще се състои на Международния събор „Кадъ Боаз”, който ще се проведе в периода 21 – 23 юли на българо-сръбската граница при селата Салаш и Ново Корито – обявиха от община Белоградчик.