Новини

В Дунавци ще се проведе дамско автомобилно шоу

Наближава празникът на жената, който отбелязваме на 8-ми март. За този ден са предвидени редици инициативи, посветени на нежния пол. В Дунавци ще отбележат празника с автомобилно шоу, а зад волана отново ще бъдат дамите. 

За втора поредна година кметството в Дунавци и местното читалище „Феникс” организират автомобилно шоу, в което всички желаещи дами могат да участват с личния си автомобил. Инициатива организаторите посвещават на нежната половинка – дамите. Автомобилното шоу ще има конкурсен характер. За първите места организаторите и спонсори са предвидили парични награди и подаръци. Шоуто ще се проведе на 8 март до железопътната линия в квартал „Видбол”. Два дни по-рано трасето ще бъде подготвено, за да могат дамите да покажат майсторско каране.

Не терена нежният пол ще трябва да покаже, че по нищо не отстъпва на мъжете. Победата обаче не трябва да е на всяка цена, казва кметът Димчо Скорчев и апелира за отговорно шофиране. Записванията в автомобилното дамско шоу продължават. А идеята на кметството е осмомартенската инициатива да се утвърди като традиция в Дунавци.