Новини

Концерт на Pavell & Venci Venc‘ бе част от празничната програма във Видин

С концерт на популярните изпълнители Павел и Венци Венц завърши първият ден от празничната програма „Зимна приказка“ във Видин, посветена на Коледа и Нова година.

Изявата на популярните хип-хоп изпълнители на видинска сцена бе началото на богатата програма на Община Видин за предстоящите Коледно-новогодишни празници. С бурни аплодисменти на сцената бяха посрещнати едни от любимците на младото поколение Павел и Венци Венц. Въпреки типичните за сезона ниски температури, снощи популярните изпълнители, които са едни от най-актуалните имена на българската музикална сцена, успяха да повдигнат градуса на настроението на площад „Бдинци“.

Десетки младежи се събраха там, за да чуят и видят на живо своите любимци и пяха заедно с тях най-големите им хитове, сред които песента „Bulgari”, част от клипа на която е заснет във Видин. Това е третият концерт на изпълнителите в нашия град, след като през 2020-та година пяха на откритата сцена пред Баба Вида в рамките на младежкия фестивал „Summer Vibes“, а предходната година бяха гости на традиционния Видински панаир. 

За още новини последвайте нашата фейсбук страница.